Godnatt

Jag vill bara säga god natt, och önska er alla en riktigt godnatt.
PUSS

Jag och Elsa bebo <3

Kan alla bara sluta snacka!

Jag vet inte om ni har känt så här, men jag är så jävla trött på allt skitsnack. Vad man en säger till någon så kommar det ut till någon annan i en helt annan historia. Det går inte att undvika. Varför vill man gå runt och säga massa saker, är folk avundsjuka på något vis? Och om någon som brukar gå runt och snacka skit läser det här. SLUTA med det, för det drabbar bara en. Dig själv. Om jag gjort något pinsamt eller det har hänt något, och sen vill prata jag prata med någon om det, och hon/han går och säger det till någon i en annan fattning så vet jag fortfarande sanninge. Och du som går och säger det får ett dåligt ryckte om att du inte kan holla tyst. Det är min åsikt i alla fall.
Sluta snacka skit, säger jag :D

ÄNTLIGEN HEMMA

Åhh, vilken jävla dag! En gång varge termin så ska man stå i disken i skolan och hjälpa till. Det var det äckligaste och jobbigaste jag någonsin gjort! Ush , jag känner mig skit äcklig och ska nu ta en dusch. Men som tur va var det jag och sofia och stod i disken. AA och sen så var det ju vincent och hugo -.- Me dom var det bara att ignorera! Så jag gick hem direkt och nu ska jag duscha och sova. Sen ska jag gå och sola lite tror jag, Känner mig så blek. Här kommer en dagensoutfit bild.
Dålig bild, men det är en tröja från sisters och jeans från nudie.

Ny duschad

Hej, bloggen! Det här blir nog sista inlägget för idag, För att kl 9 är det Made in sweden, ett skit bra program på fyran, sen så är det läggdags för min del. För att jag tänkte gå upp och springa i morgon bitti, Puss på er!
 
Yes I am crazy!

Sommar 08

  

Skrattar alltid med dig!

Jag vill bara säga, att jag har en vän som är helt underbar, Sarah jag skrattar mest med dig!

Haha

Miss,


Saknar verkligen sommar , Gör ni?

Patetiskt


Onsdag

Hej, hej
Det är onsdag, jag Sarah och Jenny jar varit hos mig typ hela dagen, för att skolan söög. Så nu sitter på och kollar på film. Vi har nyss varot och köpt chips cola och godis haha. Tjockisar som vi är :D. Jag är fett irriterad på dom för dom springer runt och ska försöka skrämma mig! Åhh, jag lackar snart. aja dom är som dom är. undrar fan vad dom går på. Ikväll som jag vara hemma för att jag har utegångsförbud -.-. Veckan är snart slut! såå jävla skönt, fast på lördag måste man vara i skolan, börjar kl halv 10 och slutar 12. Tråkigt, men jag överlever nog. Nu ska jag kolla klart på filmen, Puss

Saknar sommaren, (rånö 2008) ska dit i år igen

Börjar på nytt.

Jag hade tänkt att börja blogga igen. Så nu har jag startat en helt ny blogg, det känns bäst så. Idag så har jag bara chillat i skolan med sarah , det var typ bara hon och jag där alla var borta-.- Sen gick vi hem till mig lagade mat kollade film och typ satt vid datan ett tag :) Och vi typ har skrattat igenom hela dagen, sjukt mycket roligt som har hänt. när sarah gick tog jag en dusch, men vårat lås på badrummet är trasigt, otroligt jävla jobbigt är det, för det kommer in folk som kan vara familj, men det kan också vara utomstående. haha. Nu sitter jag i alla fall och kollar på film, jag är heelt ensam hemma, och det är riktigt skönt. Jag borde plugga för att vi har prov på fredag, men har ingen motivation alls! Ha de bäst, puss.

Love you girls Runa, Sarah, Sofia


RSS 2.0