Tävling! Vinn en sminkväska med härliga produkter.Allt du behöver göra är att skriva ett kort inlägg om den här tävlingen och en länk till min blogg. Jag drar en vinnare senare idag. Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Leia

Tack, så fin blogg du har =)

2009-02-17 @ 15:32:23
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Leia

Tack, så fin blogg du har =)

2009-02-17 @ 15:32:23
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejsan!Jag har några jättebra tips till dig :) 3 sidor där man får presentkort på kläder, prylar och mat helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor men dom här tre är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom enligt min mening :)1. GRATISMODEDenna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Jag har redan fått ihop till ett presentkort på 1300 kr :) Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 40 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)

www.gratismode.se/?c=37662. GRATISKLÄDERDenna sida är underbar. Jag har nu fått 1500 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från JC, H&M eller Nelly.com. Missa verkligen inte denna sida!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=8033. FREE FOODDenna sida skiljer sig en hel del från dom andra. Genom denna sida får du poäng som omvandlas till pengar som du sedan kan använda på ICA, Willys, Lidl, Coop och Hemköp. Det är inga problem att få ihop mycket pengar via denna sida och du samlar poäng genom erbjudanden, endel helt gratis och via värvning av andra medlmmar! hur skönt vore det inte att slippa lägga sina egna pengar på matinköpen i fortsättningen? :)

signup&memberIDX=30021" rel="nofollow">http://www.free-food.se/default.asp?Action=memberssignup&memberIDX=30021LYCKA TILL :)

2009-02-17 @ 15:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0