Hej då stockholm!

Hej då nu åker jag till sälen, ni får ha det så bra här hemma, PUSS

happy as I am

Åhh jag är så glad, just nu är mitt liv på topp! För en minut sen gick runa och agnes, och jag är inte glad för att dom gick (haha) utan för att dom kom för att säga hem då:D Så gulligt av dom. Vi har skrattar till vi grät ätit glass och melon och runa hostade tills hon spydde (på riktigt) hahahahahahhaha. Aja nu ska jag packa det sista för att i morgon bär det iväg till sälen :D  Härligt värre! Skönt att komma bort lite. Men jag kommer sakna vissa otroligt mycket.
Puss på er, kanske kommer uppdatera lite mer i morgon, men annars får ni ha ett underbart sportlov!

Snow patrol


Det här går inte bra...

Fan vad jag är dålig på att packa,det skiter sig alltid. Så nu sitter jag här med antingen för liten väska eller för mycket packning. Vad tror ni? Aja, jag får nog ta en större väska för att jag kan inte hitta något som jag skulle tänka mig ta bort ur min klädhög. Åhh jag längtar tills i morgon, vill verkligen åka skidor, är grymt taggad! Om ni har något tips på saker som man kanske ska packa med sig, så säg till! Det här är i min väska nu:
* Ett par burton skidbyxor
* 2 skidjackor en från 8848 och en från helly hansen
* 2 par jeans, ett par chinos
* 3 Skjortor
* en blus
*3 stickade tröjor
*2 underställ
*2 Varmare tröjor
*underkläder
*smink
*skidor och allt sånt förståss ;)
*2 par skor
*nesecär
*Dunjacka J.linderberg
Har jag glömt något?

Puss/L


Jag är en vampyr.


Dagens

 
TIME Lace Up Canvas PlimsoleJeans acne. Tröja Ralph Lauren. Skor topshop. Jacka j.lindeberg.

Hem, packa, sova.

Uppdate:
Hellu nu kom jag hem, ska bara packa lite tills på söndag, och sen sova tror jag.  Goa tider!
Puss// L

Linking park

Shadow of the day

Sälen.

Hello!
Jag kom nyss på att jag åkte till lindvallen på  söndag, fan vad kul det kommer att bli, jag ska nog se till att sätta några fina tricks i backen! Aja bara så ni vet. puss

Hos joanna<3

Hej bloggen!
Nu sitter jag hos joanna och kollar på Scrubs. Hmm... jag har inte så mycker att skriva om, jag har varit i skolan och sen repade vi med bandet. Här kommer en bild på dagens outfit som består av Ljusa jeans, ljusblå rutig skorta.

Good night

Sov gott alla läsare.Love you!

PANIK!

Hej bloggen nu är jag hemma, inburad i mitt rum! Jag har panik, min bror teodor har nämligen spytt en gång och min största fobi är att just spy. Så nu sitter jag på mitt rum, pratar eller äter inte med någon/något utanför. Jag har också en desinfektionspray som jag sprayar över allt. Den gör att alla bakterier dör eller något, så det är ju bra. Jag har aldrig varit magsjuk och hoppas på att aldrig bli det heller. Aja nu kollar jag på du är vad du äter, så töntigt, men men , hörs senare.
Puss puss

Sommar 08














Dramatisk dag...

Hej bloggen! Det har hänt en del saker idag... Dagen börjad med en lång härlig dusch, sen idrott. På idrotten var det gymnastik, alltså kullerbyttor (stavas det så?), stå på huvudet m.m. Allt gick så bra så, tills att det knäcker till i sofias nacke när hon stod på huvudet. Först så förstod jag inte vad som hände, men sen fattade jag att hon hade gjort illa nacken och ned längst ryggen. Just då kunde hon inte röra sig inte prata eller andas. Efter ett tag när det blivit lite bättre så kom ambulans och hämtade henne (och mig) så fick vi åka till karolinska sjukhuset. Hon fick rönkas, och massa saker. Sen kom hennes mamma, och när allt var klart och det inte var något farligt så fick vi käka på donken! Haha dagens höjdpunkt.  Och nu kom jag nyss hem till matilda och äter mörk choklad med cocacola och teh efter att ha varit i stan.
Puss på er.

Gammal bild på mig och matilda.

"Moget att röka när man går i åttan"

Denna kommentar ficka jag av en amonym läsare. Och visst det är aldrig moget att röka, spelar ingen roll om man är 13 eller 94. För att det kommer alltid att vara lika farligt. Men det är ens eget val om man vill göra det. Även om jag tycker att det är onödigt och jag tycker att fler borde säga nej till det, så vet jag att det inte är så lätt för alla. Och fler kanske borde peppa folk till att inte göra det men till sist så är det den som rökers beslut, och det kan ingen göra något åt.
Men rökning dödar, och det kommer aldrig sluta göra det! Så fatta rätt beslut.

Hemma!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma, och känner mig riktigt pig och fräch! Jag och joanna var på yoga. Det var första gången idag och det var kul! Lite knepiga rörelser men det kommer nog gå bättre nästa gång. Nu ska jag ta en dusch och sen sova, det är ju skola i morgon! :)
Puss och kram!
(bilder kommer)

100%

Även fast jag inte har varit i skolan idag har jag varit på topp hela, dagen! Pluggat städat ätit nyttigt och nu ska jag och Joanna iväg och träna. Guud vad jag känner mig bra! Jag Kommer snart tillbaka med lite bilder från träningen och kanske lite prylar (a) Pyssar!

Nödvändig shopping

Hej bloggen! Jag kom hem för en stund sen, jag och mamma har varit och handlat lite nödvändiga saker(tycker jag) tills på söndag då jag ska åka till sälen, jippie! Det ska bli kul. Jag köpte ett par skidstavar, en rosa termos, en pjäxbag och super bra träningsbyxor från Nike. Lite smått och gott sådär :). Nu ska jag äta tortelini med parmesan, mums!


Dåliga bilder, i know!
Pussar på er!

Godmorgon! To do!

Jag är fortfarande lite kraslig så jag stannar hemma en dag till. Sammtidigt som det är sjönt att riktigt få vila upp sig så blir man väldigt rastlös. Så jag brukar alltid göra en "att göra" lista, om jag inte mår såådär jätte dåligt.
¤ Rensa ur min garderob.
¤ Damsuga mitt rum.
¤ Rensa ut litve väskor.
¤ Plugga Matte/svenska
¤ Göra smohtie
Ja så där ser min dag ut. Jag måste verkligen rensa ut väskor och kläder! Det frå inte plats i min garderob. Nu ska jag gå upp ta en dusch, göra en smohtie och ha det allmänt mysigt! Puss.

<3

Följ min blogg med bloglovin 
Puss kära läsare!

Sleap time

Godnatt bloggen!
Det kanske är lite tidigt att sova, men jag är lite sjuk och känner mig riktigt trött!
Puss & Kram

Hemma, brun och ren!

Hellu bloggen!
Nu är jag hemma jag solade i tio minuter, så jag är brun och fin. Jag har nyss duschat och ätit, jag älskar känslan av renlighet! Det är så hemskt att sova över hos någon och vakna dagen efter med gårdagens smink och otvättat hår, tycker inte ni det? Ändå sover jag borta ganska mycket. Det var facktiskt jag som lagade maten idag! Vårullar med en supergod avokado sallad, mums! Tidigare gick jag igenom alla bilder som jag och min pappa har tagit genom åren, och det är inte lite... Jag har kollat på bilder sen 2003, jag grät nästan när jag såg dom. Och gud vad man har förendrats! Det känns som att man har sett likadan ut hela sitt liv men när man kollar på bilder ser man verkligen en stor skillnad. Jaa det är riktigt kul att uppväcka minnen ibland. Bilderna finns inte på den här datan, men jag kommer lägga upp dom senare. I alla fall, jag tänkte spela in ett videoinlägg nu, men jag kan inte hitta web kameran tyvärr. Men så fort den kommer fram lovar jag ett video inlägg.
Puss och kram!

Här är en bild från 2005. Jag matilda runa stina mika.

17.30

Hellu, nu ska jag gå och handla sallad och sen tror jag att jag ska soa en stund också, Puss på er! Och jo om ni har några tips om vad jag borde skriva om ett göra med bloggen, säg det! Jag vill verkligen veta.

Hahahahaha jag hittade den här bilden på datan sarah och sofia i mitten och typ massa andra. XD

Mina och klara

Hej bloggen! Jag är hemma som sagts och kollar på mia och klara som är ett humor program. Ja, det är två tjejer som har det här programet. Grymt kul är det i alla fall jag dör av skratt. Jag tycker att det är kul att det är tjej komiker, för det är inte så vanligt. Många tycker att det är diskrimenering mot tjejer men jag förstår inte varför? Det är ju humor! Alla kanske inte tycker det är kul, men jag tycker att det är super kul! Men jag ska kolla vidare på det nu men ni får ha det så bra!
Puss och Kram

Tävling! Vinn en sminkväska med härliga produkter.



Allt du behöver göra är att skriva ett kort inlägg om den här tävlingen och en länk till min blogg. Jag drar en vinnare senare idag. Lycka till!

BILD


Tedde Runa och jag, 2006


Kolla här?! :O

Hemsk bil, men jag ville bara påpeka att jag hade i alla fall ganska långt hår i sommras :D

Dålig uppdatering, jag vet

Hej bloggen!
Jag hann inte skriva så mycket igår på grund av allt som hände. I alla fall, tedde börjar att bli bättre men får nog vara på sjukhuset ett tag till. Jag är hemma, känner mig jätte hängig. Jag har ont i huvudet och fryser. Känns som att jag ska bli förskyld. Jag vaknade upp hos lotta och sen gick jag till skolan var där i fem minuter. Och nu är jag hemma, och ska äta vitaminer och sova tror jag. Jag borde plugga lite också. Men jag har verkligen inte någon motivation. Han ni några plugg tips? Jag skulle verkligen behöva det nu, för det känns som att jag är helt lost i plugget. Nu ska jag sova en stund.
Puss och Kram

Tedde på sjukhuset

Måndag!

Halloj bloggen!
Dålig uppdatering idag, jag vet. Har inte alls haft tid. Jag hade tänkt att börja med att svara på dom 2 frågorna som jag fick igår ( lite fler kunde jag väl få?-.-) . En tjej frågade hur mycket läsare jag har, och det är olika från dag till dag, men allt mellan 20 till 40 läsare. Inte så mycket änn så länge, men det går bara upp! Och andra frågan var vad jag lyssnar på för musik. Och jag lyssnar verkligen på allt. Jag älskar Snook, hilltop hoods, och good charlott. Det är tre favoriter. Ja det var dom frågorna. Dagen har varit bra, till en början... Jag var i skolan som vanligt sen ville Jacob att jag skulle sjunga i hans band så jag följde med till musiksalen och sjöng lite. Det var riktigt kul och guud vad dom va duktiga. Jag fick mycket beröm och  dom vile att jag skulle fortsätta sjunga, så varför inte? Sen runt klockan halv fem rngde mamma och sa att tedde ligger på sjukhuset... Han har fått ett hål i lungan, vilken inte är så bra. Så han ska stanna på sjukhusen ett tag nu. Men jag sover hos lotta på söder, nu ska jag gå och handla.
Puss och kram!

Frågestund!

Nu ska jag sova men jag tänkte ha en frågestund så ni får fråga på nu, vad ni vill. Jag ser till att svara på frågorna i morgon innan skolan. Så fråga på nu!

Rubrik?

Hellu!
Nu är jag hemma , skönt att vara lite brun tycker jag :D. Nu ska jag äta middag och sen sova. ni får ha det bäst!
Puss

Blekfis!

Det blir ett kort inlägg nu för att jag ska iväg och sola min bleka kropp. Ush jag hatar att vara blek. Idag har jag bara varit hemma själv kollat på film och ätit frukt. Ush vad tråkigt det har varit, men jag har verkligen inte orkat göra något. Jag skulle träffat en men det blev ett STORT missförstånt! Ja nu ska jag i alla fall gå och sola sen kommer jag nog träffa några. Men vi hörs senare! Ha en fortsatt trevlig dag.
Puss och Kram


Dagens

Tröja: Skjorta
Byxor: Jeans
Smycken: Armband, örhängen
Skor:  Bruna Ankelskor
Jacka: Vit hellyhansen jacka
(bild kommer senare idag)

Gårdagen

Hej bloggen!
Det blev inga fler inlägg igår, så jag skriver vad som hände nu. Jag och runa var i flottsbor, där mötte jag min barndomsvän André som tävlade i slalom. Backarna var tråkiga så vi tog en lång lunch. Men efter ett tag var vi uppe i backen igen och skulle driva lite. Vi låtsades som att runa inte kunde åka så hon plogade mellan mina ben och jag höll i henne, det låter helt stört men man brukar göra så med små barn. Det gick inte så bra för att runa är inget litet barn. Så vi störtar ner för hela backen med volter. Jag fick runas stålkant på min läpp så den är HISTORIA. Jag spottade blod i typ 10 minuter sen sa jag till runa
- Vill jag se min läpp?...
-Aj min mage, aj min mage, aj min mage
Får jag till svar...
Men jag dog i alla fall inte. Senare åkte vi till mina kusiner på middag. Man kan ju ha det roligare men det var trevligt ändå. Jag tar igen denna hemma sittar helgen nästa helg ; ).


Så ser min läpp ut nu... en dag efter.

Flottsbro

Idag blir det skidåkning! Jag och runa ska nu sätta oss i bilen till flottsbro. Nice nice ska det bli. Det var i och för sig bara 4 dagar sen jag var i kungsberget, men jag kan aldrig åka för mycket.
Puss och hej!


Bild från freeride.se


Bilder

Har några bilder från dagen (mobilkameran)

Lyckat, jag och runa med likadana byxor.

Moi,

hahaha

Buna bebo<3


Dagens

Tröja: T-shirt carlings och marinblå kofta zara
Byxor: Vinröda Chinos
Smycken: Sjal (om det räknas om ett smycke haha)
Skor: Marina tygskor
Jacka: Svart skinnjacka


Hemma själv ikväll :)

Hej bloggen!
Jag kom nyss hem från runa :). Vi var i skolan sen till stan sen till Runa. Där möttes vi av Nora och Filip som låg som två arbetslösa, nykära 40-åringar i soffan! haha gud vad jag skrattade. Nu är jag I alla fall hemma och ska bara vara det ikväll. Kanske kommer någon över. Eller runa kommer i alla fall senare. Tedde kommer inte vara hemma, inte mamma och pappa heller. Så det blir jag helt ensam med popcorn och film, I gues... Men sånt behöver man nog också ibland, eller? Jag har lite bilder från dagen som jag INTE kommer lägga in nu, utan kanske senare ikväll. Jag hoppas att ni får en lite mer fartfylld kväll än mig.
PussochKram

Jag är verkligen super sugen på att segla !

Fika shopping med B.vän

Hej bloggen :)
Nu ligger jag på runas golv och hade tänkt att lägga in lite bilder, på mig och runa i våra nya fina kläder. Jag och runa åkte till stan även fast båda typ har köpförbud för att vi handlar så mycket kläder. Vi åkte först till tcentralen, där det inte fans något roligt alls så därför gick vi vidare till sture.p. Där blev det fika och shopping. Jag köpte chinos, en t-shirt , en blus/skjorta, och en sjal. Sen gick vi hem till mig för att hämta saker. Min mamma tycket kläderna var fina men när jag sa att jag köpte ett till par chinos, skrek hon CHINOS?! haha men jag var bara tvungen. Sen gick vi hem till runa och nu är vi här. Puss och kram






Något fint?

Jag och runa vaknade och såg säng bordet, .....visst var det fin?*haha*

BILDER

Det blev inte många bilder från kungsberget, men några i liften och på bussen har jag.
    

DAGENS

Tröja: Blus från HM
Byxor: Jeans från nudie
Smycken: Två armband från http://www.baublesforbeauties.com/
Skor: Svarta skinn stövlar
Jacka: Svart trench


TACK RUNA BEBIS!

Titta vilken fin blogg designe Runa har gjort till mig.

Love you.
http://runasofie.blogg.se

Smoothies

God morgon bloggen!
Nu är klockan halv 11 och jag och runa har redan hunnit äta frukost och vaknat till liv. Till frukost blev det ett riktigt nyttig smoothie.

Recept: 1 banan, mycket hallon, ett rott ägg, yogurt, mjölk.

Jag vet, ägget låter super äckligt men man känner inte smaken det blir bara mycket nyttigare. Nu sitter vi med varis laptop och kollar på VM i storslalom. Det är tråkigt för att alla åker ut ochdem skyller på det dåliga underlaget, fyfy sånt kan man inte skylla på. Nej nu ska jag göra mig i ordning, får se vad jag kommer hitta på idag.
PUSS&KRAM

HAHA ?

svenne eller inte

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig - och skiljt sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum 
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig 
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
Jag är 42 procent svenne :S

Tisdag/Onsdag

Hej bloggen !
Jag har ju inte bloggat på ett tag så att jag, startar med att berätta vad som har hänt idag och och vad som hände igår. Igår så åkte jag till kungsberget med skolan , det var grymt kul! För att det var bara 8 8:or som var med, och massa sjuor... men dom märktes inte. I alla fall så var det riktigt roligt, dels att testa nya skidorna, dock lite tråkigt att jag inte tog twintip skidorna för det är en skit skön snowpark där. Men men, det gick ganska bra ändå. Jag åkte mest med sofia.r elsa roy och aa alla typ haha :P han tyvärr bara åka ett åk med runa, men whoow hon har blivit bra! Mycket mycket bättre sen sist. Men det var väl nästan allt som hände igår.
Idag vaknade jag upp med tung huvudverk, tog lite tabletter, sov lite till, gick upp, duschade och sen till skolan. Men då var klockan ganska mycket... 13.00 och vi slutade kl 14.00. Men jag stannade kvar lite. Sen tog jag och runa bussen till kärrtorp, skulle gå in och köpa bullar mötte vi några och det blev mycket pinsamt, haha. Nu sitter jag hos runa, kollar på OC, det är sååå bäst! Nej nu ska jag vara lite social med runa, puss puss'

Nu sätter jag igång igen!

Förlåt för extrem dålig uppdatering! Jag har inte haft tid eller ork för att blogga, men nu ska jag sätta igång på riktigt med minst ett eller två inlägg om dagen. Och om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, eller fler bilder/videoinlägg så ska jag försöka fixa det. Ju fler tips, desto mer kommer jag att skriva.
Pusspuss

RSS 2.0